Descargar AudioLibro La Primera Porta de David Nel|Lo Colom

Descargar AudioLibro La Primera Porta de David Nel|Lo Colom año 2018

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: La Primera Porta
 • Autor del audiolibroDavid Nel|Lo Colom
 • Fecha de publicación: 29/9/2018
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788466143851
 • Valoración del audiolibro: 8.29 de un máximo de 10
 • Votos: 642
 • Autor(a) de la reseña: Las Haumada
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.89 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 11/7/2018
 • Duración: 3 horas con 9 minutos (124 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 02/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MP3 - WAV - WMA - MPEG4 - FLAC - MPEG-4 ALS (compresión TBZ - 7-ZIP - LZMA - TAR.LZO - ZIP - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 25 páginas
 • Duración del resumen (audio): 19 minutos (12.5 MB)
 • Servidores habilitados: Uploaded - FreakShare - LimeTorrents - BitShare - Dropbox - Microsoft OneDrive - MEGA - Monova - Torrent - UsersCloud
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: La Gunda i la Gisela, les protagonistes de La porta prohibida, entren en un món ple de gent tocada del bolet i hauran de resoldre un misteri que té dues ciutats enfrontades. Novel·la de fantasia i [email protected] url(http://catalogo.gesm.net/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css); Segona part de La porta prohibida. La Gisela i la Gunda s'han convertit en millors amigues després de la fantàstica aventura que van viure al museu. Ara ja fa temps que no hi van, i la Gunda ja té ganes de gresca. Al final convenç la Gisela per tornar-hi i totes dues entren a la primera porta. A dins hi descobreixen un món esbojarrat: una ciutat on sempre plou i tothom sembla que estigui tocat del bolet, un camp d'embuts per recollir aigua de la pluja, una altra ciutat plena de genis matemàtics... i, a sobre, estan tots barallats entre ells. Les dues amigues hauran d'escapar d'aquesta colla de tocatls de l'ala i resoldre el misteri per retornar la pau al món que hi ha darrere la primera porta. Segona part de La porta prohibida. La Gisela i la Gunda s'han convertit en millors amigues després de la fantàstica aventura que van viure al museu. Ara ja fa temps que no hi van, i la Gunda ja té ganes de gresca. Al final convenç la Gisela per tornar-hi i totes dues entren a la primera porta. A dins...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2018

Otros audiolibros en el idioma Catalán