Descargar AudioLibro El Lladre d Ombres de Jaume Cela I Olle

Descargar AudioLibro El Lladre d Ombres de Jaume Cela I Olle año 2018

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: El Lladre d Ombres
 • Autor del audiolibroJaume Cela I Olle
 • Fecha de publicación: 29/10/2018
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788466143929
 • Valoración del audiolibro: 8.57 de un máximo de 10
 • Votos: 159
 • Autor(a) de la reseña: Ceveriano Ghisayu
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.76 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 5/8/2018
 • Duración: 1 hora con 15 minutos (52 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 23/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WAV - MPEG4 - ATRAC - WMA - MP3 - FLAC (compresión AZW3 - TAR.Z - ZIP - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 11 páginas
 • Duración del resumen (audio): 8 minutos (5.5 MB)
 • Servidores habilitados: JustBeamit - Uploaded - Mediafire - Ivoox - Dropbox - MyUpload - BitShare - 4Shared - Hotfile - MEGA
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Una tarda calorosa, al senyor Turell li desapareix l'ombra i demana al famós detectiu Pi i Pi que descobreixi l'entrellat d'aquest misteri, en el qual l'ombra del senyor Turell no és l'única que ha desaparegut.Una tarda calorosa, al senyor Turell li desapareix l'ombra i demana al famós detectiu Pi i Pi que descobreixi l'entrellat d'aquest misteri. En la seva investigació s'assabenta que hi ha hagut altres desaparicions d'ombres: d'edificis, animals, estàtues... Sospita que podria tractar-se d'un lladre d'ombres.Una tarda calorosa, el senyor Turell, un home carregós, primmirat i meticulós, viu un estrany incident mentre espera impacientment assegut en una terrassa d'un bar, que li serveixin un refresc. Al senyor Turell li ha desaparegut l'ombra. Un detectiu molt famós que ha resolt molts casos insòlits s'encarrega de descobrir l'entrellat d'aquest misteri. Comença la investigació d'aquest cas parlant amb diferents personatges i s'assabenta que hi ha hagut altres desaparicions d'ombres a la ciutat: d'edificis, animals, estàtues, etc.El detectiu va a buscar uns artistes de carrer, afectats pel mateix problema. Aquests li proporcionen força informació i sospita que podria tractar-se d'un lladre. Més tard troba la pista definitiva en veure que les dades que té coincideixen amb les d'un personatge molt cur...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Infantil

Otros audiolibros del año 2018

Otros audiolibros del autor Jaume Cela I Olle

Otros audiolibros de la editorial CRUILLA