Descargar AudioLibro Victor Lubacuto i els Romans de Maite Carranza

Descargar AudioLibro Victor Lubacuto i els Romans de Maite Carranza año 2017

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Victor Lubacuto i els Romans
 • Autor del audiolibroMaite Carranza
 • Fecha de publicación: 18/9/2017
 • EditorialEDEBE
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788468302010
 • Valoración del audiolibro: 8.14 de un máximo de 10
 • Votos: 456
 • Autor(a) de la reseña: Austacia Chaca
 • Reseña valorada con una puntuación de 7.57 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 13/8/2018
 • Duración: 2 horas con 35 minutos (104 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 10/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WMA - MPEG4 - ATRAC - Musepack - WAV - FLAC - MP3 (compresión RAR - ZIP - 7-ZIP - RPM)
 • Incluye un resumen PDF de 17 páginas
 • Duración del resumen (audio): 12 minutos (8.5 MB)
 • Servidores habilitados: Mediafire - 1fichier - Hotfile - 4Shared - Dropbox - MEGA - RARBG - The Pirate Bay - FileServe
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Autor: Maite Carranza va néixer a Barcelona el 1958 i va estudiar la carrera d’Antropologia. Abans de dedicar-se plenament a la creació de novel•les i guions, va ser professora en un institut de Batxillerat. Ha publicat més de quaranta títols, ha estat guardonada amb importants premis literaris, entre els quals destaquen el Premi de la Crítica Serra d’Or i el Premi EDEBÉ de literatura infantil, i ha estat traduïda al francès, al portuguès, al grec i al polonès. Actualment compagina la creació literària amb les tasques de guionista i la docència universitària de guions. Té tres fills. Il.lustrador: Agustín Comotto va néixer a Buenos Aires el 1968. Va començar dibuixant còmics, tot i que des de fa alguns anys també treballa escrivint i il•lustrant llibres per a nens i nenes. Li agrada explicar històries a través de les imatges i gaudeix dibuixant gats, vaixells, el fons del mar i l'habitació de la Maria (amb els seus ninots de peluix). Per contra, no li agrada gens dibuixar ordinadors, escales de cargol i ovelles. Ha publicat llibres per a infants a Mèxic, Argentina, Veneçuela, Espanya i Itàlia, entre altres països. Viu a Corbera de Llobregat, en una casa de tres-cents anys que té unes golfes que són el seu taller de dibuix. Té dos gats, tot i que abans en tenia tres, i cada estiu, les orenetes tornen a la teulada de casa seva, des de Sud-àfrica, a passar les vacances.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Infantil

Otros audiolibros del autor Maite Carranza

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del año 2017

Otros audiolibros de la editorial EDEBE