Descargar AudioLibro El joc de la Guineu de Xavier Hernandez Ventosa

Descargar AudioLibro El joc de la Guineu de Xavier Hernandez Ventosa año 2017

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: El joc de la Guineu
 • Autor del audiolibroXavier Hernandez Ventosa
 • Fecha de publicación: 4/9/2017
 • EditorialBARCANOVA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788448918941
 • Valoración del audiolibro: 7.82 de un máximo de 10
 • Votos: 494
 • Autor(a) de la reseña: Vera Jaso
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.52 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 22/8/2018
 • Duración: 1 hora con 48 minutos (72 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 18/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WMA - MPEG4 - ATRAC - AU - WAV - MP3 - FLAC (compresión TAR.7Z - TAR.XZ - ZIP - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 16 páginas
 • Duración del resumen (audio): 11 minutos (8 MB)
 • Servidores habilitados: Dropbox - 1fichier - BitShare - Torrentz2 - SendSpace - 4Shared - Hotfile - Google Drive - Uploaded - MEGA
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: A la casa de colònies de Cal Rei, al municipi de Santa Maria del Camí, ha arribat un grup de nois i noies per passar-hi uns dies de colònies. Els monitors han ideat un joc per posar a prova els dots detectivescos del grup, han seleccionat un dels alumnes perquè sigui la Guineu i li han donat un munt de papers amb una lletra G vermella pintada, que haurà d’anar deixant pels llocs més inversemblants. Aquells que s’atreveixin a delatar algun dels seus companys com «la Guineu» i no ho puguin demostrar, quedaran fora del joc. La tensió de l’enigma es manté al llarg de la novel·la, però l’Iu Quatrecases, el noi que explica tots els fets d’aquelles colònies, es troba immers en un altre misteri molt més tenebrós i tèrbol. A prop de la casa de colònies hi ha l’ermita de Sant Silvestre en un estat lamentable de conservació. L’antic cementiri que s’aixeca al seu costat ha sofert actes de vandalisme irreverent que han deixat al descobert els taüts dels nínxols, amb les restes humanes que contenien escampades pertot arreu. Una de les tombes obertes conté un esquelet sense crani, i la seva làpida crida l’atenció de l’Iu que, de mica en mica,va descobrint una història antiga de revenges i terror que va succeir en aquell mateix indret. Les dues narracions es barregen amb un ritme intens que farà difícil deixar la lectura. Qui serà la misteriosa Guineu? Com es resoldrà el misteri del taüt sense crani?

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Infantil

Otros audiolibros del año 2017

Otros audiolibros de la editorial BARCANOVA

Otros audiolibros en el idioma Catalán