Descargar AudioLibro Arquimedes: Tot Principi te un Principi de Alvaro Marcos

Descargar AudioLibro Arquimedes: Tot Principi te un Principi de Alvaro Marcos año 2017

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Arquimedes: Tot Principi te un Principi
 • Autor del audiolibroAlvaro Marcos
 • Fecha de publicación: 30/9/2017
 • EditorialVEGUETA EDICIONES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788417137014
 • Valoración del audiolibro: 9.22 de un máximo de 10
 • Votos: 630
 • Autor(a) de la reseña: Jocefa Deras
 • Reseña valorada con una puntuación de 7.36 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 12/8/2018
 • Duración: 28 minutos (18 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 11/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WAV - MPEG4 - AC3 - WMA - WMA Lossless - MP3 - FLAC - Musepack (compresión ZIP - LZ - ALZ - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 3 páginas
 • Duración del resumen (audio): 2 minutos (1.5 MB)
 • Servidores habilitados: Uploadable - Your Bittorrent - Google Drive - Hotfile - MEGA - 4Shared - FreakShare - Microsoft OneDrive - iDope
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: En les pàgines d'aquest volum es narra la història d'Arquímedes, el gran matemàtic de l'antiga Grècia que va dur a terme descobriments decisius (com el principi de la palanca i el de flotabilitat) i va idear enginyosos invents com ara la catapulta o el "cargol d'Arquímedes ". Tant el registre de la narració com l'estil de les imatges, així com la proporció entre tots dos llenguatges, estan adequats a escolars amb una franja d'edat entre 8 i 11 anys. El text i les imatges s'asseguren tractar temes didàctics transversals als àmbits d'activitat del personatge, de cara tant a la lectura en família com a l'ús en centres escolars i al reforç al programa educatiu. Així mateix, al llarg de la narració s'exposa tota la informació necessària perquè el lector situï adequadament al personatge en el seu context socio-històric. El volum inclou dos annexos il·lustrats a doble pàgina: un amb una exposició sobre el principi de flotabilitat i el principi de la palanca i un altre que explica, sobre un mapa de la Mediterrània, el desenvolupament de les Guerres Púniques. Així mateix, les pàgines finals del llibre contenen una biografia resumida del personatge i una cronologia que l'emmarca en l'evolució de la seva disciplina, entre altres personatges destacats de la mateixa, alguns dels quals seran presents a la sèrie com a protagonistes d'altres títols.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2017

Otros audiolibros del género o colección Infantil

Otros audiolibros de la editorial VEGUETA EDICIONES