Descargar AudioLibro Billy Elliot (Cat) de Melvin Burgess

Descargar AudioLibro Billy Elliot (Cat) de Melvin Burgess año 2017

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Billy Elliot (Cat)
 • Autor del audiolibroMelvin Burgess
 • Fecha de publicación: 17/2/2017
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788466142304
 • Valoración del audiolibro: 9.04 de un máximo de 10
 • Votos: 875
 • Autor(a) de la reseña: Ebangelista Esparcia
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.48 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 7/8/2018
 • Duración: 2 horas con 41 minutos (108 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 27/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MP3 - MPEG4 - FLAC - WAV - MPC - WMA (compresión ZIP - RAR - CBC - TAR.BZ - BZ2 - TAR.LZO - BZ)
 • Incluye un resumen PDF de 24 páginas
 • Duración del resumen (audio): 18 minutos (12 MB)
 • Servidores habilitados: Uploaded - Dropbox - Google Drive - Wuala - Torrent
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: A en Billy, fill d'un miner del nord d'Anglaterra, li agrada la dansa i haurà de vèncer molts prejudicis per poder arribar a ser un gran ballarí.A en Billy, el fill d'un miner del nord d'Anglaterra, la vida se li capgira un dia que, accidentalment, es fixa en unes nenes que fan ballet al mateix gimnàs on ell va de mala gana a fer boxa, per seguir la tradició familiar. Queda fascinat per la màgia de la dansa i decideix provar-ho. I mentre ell es debat en secret entre la boxa i el ballet, el seu pare i el seu germà es juguen la vida en una vaga que té paralitzada mitja ciutat.La mare d'en Billy ha mort; el pare i el germà estan immersos en una de les vagues de miners més importants de tots els temps i, per tant, la seva situació econòmica és molt precària. En Billy va al gimnàs a fer boxa, com gairebé tots els fills dels altres miners, però descobreix que el que li agrada de debò és la dansa. El seu pare i el seu germà viuen amb horror i vergonya aquest fet insòlit. En Billy només té el suport de la seva àvia i de la seva professora de ballet, però la vocació i el fet de pensar que la seva mare li hauria fet costat si visqués fan que perseveri i que finalment aconsegueixi l'ajuda de la família i de molta gent, altres miners del poble, per pagar la prova d'accés a la Royal Academy of Dancing.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2017

Otros audiolibros de la editorial CRUILLA

Otros audiolibros del género o colección Infantil

Otros audiolibros en el idioma Catalán