Descargar AudioLibro Tirant lo Blanc per a Infants de Joanot Martorell

Descargar AudioLibro Tirant lo Blanc per a Infants de Joanot Martorell año 2017

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Tirant lo Blanc per a Infants
 • Autor del audiolibroJoanot Martorell
 • Fecha de publicación: 3/1/2017
 • EditorialONADA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788416505494
 • Valoración del audiolibro: 7.36 de un máximo de 10
 • Votos: 169
 • Autor(a) de la reseña: Trejo Rauda
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.65 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 25/8/2018
 • Duración: 1 hora con 10 minutos (48 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 17/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WMA - Apple Lossless - MP3 - FLAC - Vorbis - MPEG4 - WAV - MPEG-4 SLS (compresión 7-ZIP - RAR - TGZ - ZIP - DMG)
 • Incluye un resumen PDF de 10 páginas
 • Duración del resumen (audio): 7 minutos (5 MB)
 • Servidores habilitados: Uploadable - FileHosting - Google Drive - Hotfile - MEGA - FreakShare - Mediafire
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Tirant lo Blanc és una de les novel·les més interessants i representatives de la literatura universal. Escrita per un valencià, Joanot Martorell,en un moment en què la nostra llengua es parlava i s’escrivia per tots els camins de la Mediterrània. A través de les seues pàgines,assistireu a les aventures d’armes i d’amor d’un cavaller que volia aconseguir un somni: alliberar Constantinoble dels seus enemics.S’ha dit que és una història total perquè parla de tot: dels costums, de la guerra, de l’amor…Però, sobretot, s’ha destacat la seua versemblança. Tirant venç els seus enemics perquè és intel·ligent i valent.El seu heroi és humà, de carn i ossos: ataca castells, però es trenca una cama baixant de la cambra de la seua estimada Carmesina.Tirant lo Blanc és una de les novel·les més interessants i representatives de la literatura universal. Escrita per un valencià, Joanot Martorell,en un moment en què la nostra llengua es parlava i s’escrivia per tots els camins de la Mediterrània. A través de les seues pàgines,assistireu a les aventures d’armes i d’amor d’un cavaller que volia aconseguir un somni: alliberar Constantinoble dels seus enemics.S’ha dit que és una història total perquè parla de tot: dels costums, de la guerra, de l’amor…Però, sobretot, s’ha destacat la seua versemblança. Tirant venç els seus enemi...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros de la editorial ONADA

Otros audiolibros del año 2017