Descargar AudioLibro Punxaguda de Joan Pons

Descargar AudioLibro Punxaguda de Joan Pons año 2013

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Punxaguda
 • Autor del audiolibroJoan Pons
 • Fecha de publicación: 3/8/2013
 • EditorialSD EDICIONS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788492607945
 • Valoración del audiolibro: 9.78 de un máximo de 10
 • Votos: 203
 • Autor(a) de la reseña: Begnina Gamino
 • Reseña valorada con una puntuación de 7.49 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 11/9/2018
 • Duración: 36 minutos (24 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 22/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MPEG4 - MP3 - WMA - WAV - MPEG-4 ALS - FLAC (compresión ZIP - RAR - ACE - TAR.BZ)
 • Incluye un resumen PDF de 5 páginas
 • Duración del resumen (audio): 4 minutos (2.5 MB)
 • Servidores habilitados: FreakShare - Demonoid - Microsoft OneDrive - Torrent - MEGA
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Punxaguda és un àlbum sobre petits intrèpids. El petit Punxaguda, un eriçó molt petit de pues retortes i despentinades es converteix sense voler en l'heroi de la seva comunitat, en l'explorador que sempre va somiar ser i que va emprendre un viatge inesperat portant com a única companyia la por al desconegut. El seu poble, dividit en dos per culpa d'una mordaç serp, necessita recuperar el pas a les terres frondoses per alimentar-se com cal. Punxaguda és l'elegit per a la missió, dura i complicada, pel temor que l'eriçó té a la serp i per altres elements perillosos amb els que no comptava, com el mussol, el gos o el gat. Tot esforç té recompensa i enmig de la gesta Punxaguda es retroba amb els seus pares, emprenent junts un nou periple ple de rics fruits, lliure de temors i també de ¿serps?…perquè el perill està allà fora Joan Pons i la Tonia Coll ens presenten una història de por al desconegut a través d'una narració senzilla i misteriosa. La Tonia la envuleve en color mitjançant un joc de contraris blanc / negre que accentuen les emocions d'esglai i por del relat. Un excel·lent títol per a emprenedors als quals els costa fer el primer pas.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2013

Otros audiolibros de la editorial SD EDICIONS