Descargar AudioLibro El Vaixell Fantasma de Tea Stilton

Descargar AudioLibro El Vaixell Fantasma de Tea Stilton año 2010

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: El Vaixell Fantasma
 • Autor del audiolibroTea Stilton
 • Fecha de publicación: 26/10/2010
 • EditorialESTRELLA POLAR
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788499321066
 • Valoración del audiolibro: 9.1 de un máximo de 10
 • Votos: 133
 • Autor(a) de la reseña: Primitibo Espitia
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.93 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 20/9/2018
 • Duración: 3 horas con 7 minutos (128 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 10/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WMA - AIFF - MP3 - WAV - FLAC - ATRAC - MPEG4 - AAC (compresión AZW3 - TAR.BZ2 - ZIP - RAR - BZ2 - 7-ZIP)
 • Incluye un resumen PDF de 27 páginas
 • Duración del resumen (audio): 18 minutos (13.5 MB)
 • Servidores habilitados: BitShare - Google Drive - MEGA - Hotfile - CloudMe - 4Shared - Box - FreakShare
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Segons explica la llegenda de l’Illa de les Balenes, a principi del 1700 una terrible tempesta va enfonsar el Queen Mousy, un vaixell que viatjava cap a l’Índia. A bord hi anava el Rajà Top Opul, que portava un valuós tresor: el “Cor de Jasmina”, un diamant enorme i puríssim en forma de cor. Aquesta joia era un regal per la seva futura esposa Jasmina. Des d’ençà del naufragi no s’ha sabut res més... Aconseguiran les joves intrèpides descobrir si el que explica la llegenda és veritat? Tea Stilton és la germana de Geronimo Stilton, el conegut ratolí director del diari L’Eco del Rosegador. Tea és reportera del mateix diari, corresponsal i enviada especial en casos d’interès. Els seus llibres expliquen l’amistat i les aventures de la Tea amb 5 joveníssimes investigadores procedents dels 5 continents (Nicky, Colette, Violet, Paulina i Pamela): les Tea Sisters. A diferència de les aventures normals de Stilton, la història serveix també per donar informació als lectors (històrica, geogràfica, científica) i també perquè participin en la investigació de Tea (es donen pistes al llarg del llibre). Després del text hi ha tota una sèrie de seccions per enganxar les lectores: el diari de les Tea Sisters, receptes, consells, cartes, notícies d’interès, jocs, etc. com si fos una revista femenina amb l’intent de crear una “comunitat” Tea Sisters entre totes les lectores.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Infantil

Otros audiolibros de la editorial ESTRELLA POLAR