Descargar AudioLibro Guia de Lectura tot Dahl (la Clau Mestra) de Lola Casas

Descargar AudioLibro Guia de Lectura tot Dahl (la Clau Mestra) de Lola Casas año 2008

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Guia de Lectura tot Dahl (la Clau Mestra)
 • Autor del audiolibroLola Casas
 • Fecha de publicación: 5/3/2008
 • EditorialS.A. EDITORIAL LA GALERA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788424629557
 • Valoración del audiolibro: 9.24 de un máximo de 10
 • Votos: 638
 • Autor(a) de la reseña: Kinagatan Encarnacion
 • Reseña valorada con una puntuación de 7.39 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 13/8/2018
 • Duración: 4 horas con 54 minutos (196 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 02/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: FLAC - WAV - TTA - WMA - MP4 - MPEG4 - MPC - MP3 (compresión TGZ - TAR.BZ - RAR - TBZ - CPIO - ZIP - LZ)
 • Incluye un resumen PDF de 47 páginas
 • Duración del resumen (audio): 36 minutos (23.5 MB)
 • Servidores habilitados: Gett - Microsoft OneDrive - Torrents.me - FreakShare - FileServe - IsoHunt - Dropbox - Mediafire - Torrent - Hotfile
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: «Et recordaré, amic, com un gran gegant llaminer a qui agradava especialment la xocolata. Et recordaré com un gat vell i experimentat que ha anat acumulant sensacions voltant les teulades de mig món i que, com a bon felí, deixa que aquestes sensacions només les coneguin aquelles persones que a ell l'interessen. Perquè, amb el teu olfacte finíssim i la teva subtil intel·ligència, has sabut copsar sempre la realitat de les situacions de l'entorn i dels sentiments. [...] Molts mestres i bibliotecaris que estimem «això del llegir» et recordarem perquè ens has donat un grapat de contes divertits i engrescadors que ens han permès gaudir, conjuntament amb els nens, d'estones apassionants. Sobretot, et recordaran els nens, que sempre has respectat i els desigs dels quals, com pocs autors de literatura infantil, has copsat d'una manera planera i sense embuts.»Tot Dahl és més que un repàs de la bibliografia infantil i juvenil del gran autor gal·lès. Dir que «només» són propostes de lectura també és inexacte. Lola Casas aconsegueix transmetre la passió per l'obra de Roald Dahl com només ho pot fer una persona que traspua amor per la literatura i passió per l'ensenyament. Les propostes que fa de Matilda, de Charlie i la fàbrica de xocolata o de Les bruixes, entre d'altres, poden generar un munt d'activitats per a la classe, una nova manera de redescobrir un clàssic que teníem oblidat o el cuquet per descobrir unes novel·les que ens captivaran.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del género o colección Infantil

Otros audiolibros del autor Lola Casas

Otros audiolibros de la editorial S.A. EDITORIAL LA GALERA