Descargar AudioLibro El Sensenom: La Revolta d en Bernat Prats de Enric Larreula

Descargar AudioLibro El Sensenom: La Revolta d en Bernat Prats de Enric Larreula año 2007

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: El Sensenom: La Revolta d en Bernat Prats
 • Autor del audiolibroEnric Larreula
 • Fecha de publicación: 4/11/2007
 • EditorialBARCANOVA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788448920937
 • Valoración del audiolibro: 7.05 de un máximo de 10
 • Votos: 761
 • Autor(a) de la reseña: Adalberto Aldaz
 • Reseña valorada con una puntuación de 7.32 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 7/7/2018
 • Duración: 3 horas con 49 minutos (152 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 15/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MP3 - WMA - MPEG4 - WAV - OPUS - Apple Lossless - FLAC - MOD (compresión ZIP - ARC - RAR - TZ - LZO)
 • Incluye un resumen PDF de 36 páginas
 • Duración del resumen (audio): 26 minutos (18 MB)
 • Servidores habilitados: Google Drive - BitShare - WeTransfer - Uploadable - Hotfile - 4Shared - Dropbox
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: "La transformació", publicat amb el número 97 en aquesta col·lecció, acaba quan a mitjan segle XVI Jaume Bellesguard, pare adoptiu d'en Bernat Prats, és cremat a la foguera per haver protegit dos jueus del Call de Girona, el vell Isaac i la seva filla, els quals, abans d'abandonar per decret reial la ciutat, havien aconseguit amagar-hi un tresor. La Inquisició els havia detingut, però abans l'Isaac havia pogut explicar a en Bernat on era el tresor amagat i li havia demanat que el retornés als jueus catalans que havien emigrat a Holanda. Però en Bernat no va trobar el tresor, perquè l'inquisidor ja se n'havia apoderat. En Bernat ho va descobrir, i per això l'inquisidor el va empaitar pertot arreu, i, en no trobar-lo a ell, va fer executar el seu pare adoptiu. En Bernat va haver de tornar a fugir. Tenia, però, a favor seu que, tret dels pocs amics més íntims, tant del pare com seus, tothom creia que havia mort. Proscrit i perseguit per la justícia de l'Imperi espanyol, en Bernat adoptarà diverses personalitats fins a declarar-se "el Sensenom". El desenllaç de la història ens presenta les extremes dificultas del protagonista per retornar i com, en aquesta acció, es trobarà immers en els principals fets històrics d'una Europa convulsa i enfrontada en guerres de religió i d'expansió imperial.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del autor Enric Larreula

Otros audiolibros del género o colección Infantil