Descargar AudioLibro Aventura a les Muntanyes del Homes Ocell de Herminia Masana

Descargar AudioLibro Aventura a les Muntanyes del Homes Ocell de Herminia Masana año 2006

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Aventura a les Muntanyes del Homes Ocell
 • Autor del audiolibroHerminia Masana
 • Fecha de publicación: 29/8/2006
 • EditorialBARCANOVA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788448918934
 • Valoración del audiolibro: 9.5 de un máximo de 10
 • Votos: 869
 • Autor(a) de la reseña: Issa Arcola
 • Reseña valorada con una puntuación de 7.31 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 4/9/2018
 • Duración: 1 hora con 29 minutos (60 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 09/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: AAC - MPEG4 - WAV - AIFF - FLAC - ATRAC - MP3 - WMA (compresión TAR - ZIP - ARC - RAR - ARJ - CPIO)
 • Incluye un resumen PDF de 12 páginas
 • Duración del resumen (audio): 9 minutos (6 MB)
 • Servidores habilitados: Mediafire - BitShare - 4Shared - UsersCloud - Dropbox
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: En Marc no es pot ni imaginar, quan puja a aquell avió, que el seu viatge d'estudis a Nova York està a punt de convertir-se en l'aventura més extraordinària de la seva vida. A casa no està gaire a gust, des que el pare se'n va anar. En Ricard és un bon home, però no pot substituir el pare. I la mare és tan possessiva que l'ha convertit en un xicot molt introvertit. Ara s'estarà un mes fora de casa, i està convençut que aquestes setmanes de llibertat li aniran molt bé. Però la cosa s'esguerra. Una colla de delinqüents segresta l'avió i el desvia cap a un país d'Àfrica. En Marc i quatre passatgers més aconsegueixen escapar-se'n i s'endinsen en la selva, on topen amb una tribu amb la qual, després dels recels inicials i de divertits malentesos, acaben convivint i construint una relació força especial. Sorgeixen l'amistat, l'amor, en un món primitiu amenaçat pel progrés, la caça furtiva i els enfrontaments interètnics. A més, els segrestadors, assetjats per la policia, han pogut fugir de l'avio i, ves per on, topen amb ells de manera accidental. Altre cop segrestats! En Marc i els seus companys volen ajudar els amfitrions, que ara també són ostatges dels delinqüents... L'única salvació es troba en el cor de la selva, allà on s'amaga el guepard silenciós, i a les muntanyes màgiques on viuen els homes ocell.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2006

Otros audiolibros del género o colección Infantil

Otros audiolibros de la editorial BARCANOVA

Otros audiolibros del autor Herminia Masana