Descargar AudioLibro A la nit de Varios Autores

Descargar AudioLibro A la nit de Varios Autores año 2006

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: A la nit
 • Autor del audiolibroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 6/12/2006
 • EditorialTHULE EDICIONES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788496473188
 • Valoración del audiolibro: 9.06 de un máximo de 10
 • Votos: 72
 • Autor(a) de la reseña: Stephania Moyotl
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.25 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 2/7/2018
 • Duración: 2 horas con 14 minutos (89.5 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 19/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: Shorten - MP3 - MPEG4 - WAV - AAC - FLAC - WMA (compresión TZO - RAR - TAR.BZ2 - XZ - ZIP - LZMA - TZ)
 • Incluye un resumen PDF de 20 páginas
 • Duración del resumen (audio): 15 minutos (10 MB)
 • Servidores habilitados: Dropbox - Mediafire - BitShare - Localhostr - Microsoft OneDrive
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: En plena nit cinc amics ensopeguen amb alguna cosa enorme. Què serà? Una divertida versió per a nens d'un conte tradicional sufi sobre la naturalesa del coneixement. Cinc amics tornen a casa en una nit sense lluna il·luminada només per les cuques de llum i troben una cosa que els impedeix avançar. Què serà? Un mur, com diu el paleta? Un pop gegant, com crida espantat el pescador? O més aviat un arbre, com assegura el llenyataire? Tal vegada un fuet, com exclama amb dolor el genet? O serà una trompeta que no sona, com creu el músic? Tots estan completament convençuts que tenen raó, però i si cap d'ells sap la veritat? Al matí, a plena llum, podran resoldre per fi el misteri de la cosa que és alhora un mur i un pop gegant i un arbre i un fuet i una trompeta i res de tot això. Aquesta història sobre la naturalesa del coneixement és una divertida versió d'un conte tradicional sufi, que pren color i vida a través d'unes imatges de gran força visual. Ha estat editada per Thule recreant l'antic art de fabricar llibres de forma completament artesanal: el llibre està imprès en serigrafia sobre paper fet a mà, i s'oferix en una bosseta de les mateixes característiques.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del autor Varios Autores