Descargar AudioLibro Wm dic Paco... de Enric Larreula

Descargar AudioLibro Wm dic Paco... de Enric Larreula año 2006

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Wm dic Paco...
 • Autor del audiolibroEnric Larreula
 • Fecha de publicación: 19/11/2006
 • EditorialBARCANOVA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788448919405
 • Valoración del audiolibro: 8.37 de un máximo de 10
 • Votos: 703
 • Autor(a) de la reseña: Silbano Ranguel
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.51 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 15/9/2018
 • Duración: 1 hora con 22 minutos (56 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 06/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WAV - OPUS - FLAC - MP3 - MPEG4 - WMA - MOD (compresión TGZ - TAR.Z - RAR - TAR.GZ - TAR.BZ2 - ZIP - LZ)
 • Incluye un resumen PDF de 10 páginas
 • Duración del resumen (audio): 6 minutos (5 MB)
 • Servidores habilitados: Hotfile - FileServe - Google Drive - DivShare - MEGA
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Em dic Paco... és fruit del contacte continuat de l’autor, com a professor, amb alumnes descendents de famílies andaluses arribades a Catalunya durant la dècada dels anys seixanta, i vol ser un homenatge a tots els joves que en aquest país han viscut a cavall de dues llengües i dues identitats, no sempre fàcils de combinar; és a dir, a la major part de nois i noies catalans d’avui. El protagonista, en Paco, un noi de setze anys, fill de pares arribats d’Andalusia, ha nascut, viu i va a escola a Ciutat Badia(Badia del Vallès), on la major part dels habitants tenen una procedència semblant a la de la seva família. Quan li arriba l’edat, va a un institut de Sabadell, i aquest canvi el posa en contacte amb nois i noies que viuen una altra realitat. Això el porta a plantejar-se la identitat, que ja viu amb una certa ambigüitat. Sensible a la protecció de la natura, en Paco es compromet amb uns companys a impedir la destrucció d’un paratge natural, víctima de l’especulació econòmica indeturable. Paradoxalment, la seva acció agosarada acaba destruint allò que volien salvar. Aquest llibre és un clam a la protecció del medi ambient, una denúncia a l’arbitrarietat de les lleis humanes, una crida a favor de l’idealisme i la generositat de la joventut, i també una clara proposta per a la convivència i el respecte mutu.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros de la editorial BARCANOVA

Otros audiolibros del año 2006

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del género o colección Infantil