Descargar AudioLibro I la Mort em Parlava de Noemi Bages

Descargar AudioLibro I la Mort em Parlava de Noemi Bages año 2006

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: I la Mort em Parlava
 • Autor del audiolibroNoemi Bages
 • Fecha de publicación: 29/11/2006
 • EditorialBARCANOVA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788448917647
 • Valoración del audiolibro: 7.33 de un máximo de 10
 • Votos: 81
 • Autor(a) de la reseña: Chrestina Balvuena
 • Reseña valorada con una puntuación de 7.77 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 31/7/2018
 • Duración: 2 horas con 22 minutos (96 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 03/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MPEG4 - MP3 - WMA - WAV - FLAC - MPC - Musepack (compresión TAR.Z - AZW - GZ - RAR - ZIP - TAR.GZ - CBC)
 • Incluye un resumen PDF de 17 páginas
 • Duración del resumen (audio): 12 minutos (8.5 MB)
 • Servidores habilitados: Zippyshare - Dropbox - Hotfile - Uploaded - BitShare
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Tot just acabades de traslladar a Tarragona, la doctora Olga Puig i la Txell, la seva filla de disset anys, mantenen una relació difícil i tensa. La doctora Olga, vídua del periodista Òscar Dalmau, que es va ofegar en caure al mar durant una curta travessia amb el seu veler, rep la trucada inesperada d’un notari de Buenos Aires, que la cita per a la lectura de les últimes voluntats del senyor Carlos Camacho Villa. Aquesta estranya circumstància fa que la relació entre mare i filla es faci encara més insuportable. El difícil encaix de la Txell a la nova escola es veu alleujat, però, per la presència d’un noi compromès en la lluita per la justícia social, amb el qual estableix una relació d’amistat. Aquesta relació farà que el pare del xicot i la mare de la Txell acabin trobant-se en situacions molt diverses. Amb tot, el rerefons del misteriós testament d’en Carlos Camacho i l’aparició d’una violenta banda de narcotraficants, encapçalada per un tal Duce, complicarà en extrem la vida de l’Olga i la Txell. AEs tracta d’una història intensa, plena de tensió emocional, de desavinences i patiments, de passats tèrbols i revenges, però també de retrobaments i de noves oportunitats... De la capacitat que podem tenir les persones de trobar sentit a la vida, encara que de vegades sembli difícil.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar: