Descargar AudioLibro El Retorn de Sherlock Holmes ii de Arthur Conan, Sir Doyle

Descargar AudioLibro El Retorn de Sherlock Holmes ii de Arthur Conan, Sir Doyle año 1990

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: El Retorn de Sherlock Holmes ii
 • Autor del audiolibroArthur Conan, Sir Doyle
 • Fecha de publicación: 19/4/1990
 • EditorialLAERTES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788475841519
 • Valoración del audiolibro: 9.67 de un máximo de 10
 • Votos: 72
 • Autor(a) de la reseña: Abran Bayejo
 • Reseña valorada con una puntuación de 7.49 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 6/9/2018
 • Duración: 1 hora con 52 minutos (77.5 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 23/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WMA Lossless - WMA - FLAC - TTA - MP3 - MPEG4 - WAV (compresión RAR - ZIP - DMG - TAR)
 • Incluye un resumen PDF de 14 páginas
 • Duración del resumen (audio): 10 minutos (7 MB)
 • Servidores habilitados: Microsoft OneDrive - UsersCloud - Google Drive - 1337x - MyUpload - Dropbox - Mediafire - 4Shared - Hotfile
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Amb els relats titulats Charles Augustus Milverton, Els sis Napoleons, Els tres estudiants, El pinça-nas d'or, El tres-quarts desaparegut, Abbey Grange i La segona taca es tanca la sèrie agrupada sota el títol El retorn de Sherlock Holmes, de la qual vam oferir el primer volum en el número 45 d'aquesta col·lecció. En aquests relats Holmes continuarà amb el seu típic raonament i el seu procés de deducció, sorprenent com sempre el Doctor Watson i, per descomptat, els lectors, als quals proporcionarà fins i tot unes claus perquè, si ho volen, el puguin imitar.En alguns dels darrers relats, Sir Arthur Conan Doyle ha anat introduint-hi reproduccions de textos cal- ligràfics, gravats i dibuixos que es complementen amb el text. No cal pas ser un Peirce — vegeu, si no, el llibre de Thomas A. Sebeok i Jean-Umiker-Sebeok, Sherlock Holmes i Charles S. Peirce. Un mètode de la investigació, publicat fa uns tres anys en traducció castellana— o, últimament, un Umberto Eco, per detectar intencions semiòtiques en els relats Zlel creador de Sherlock Holmes. Intencions que queden prou explícites en les xifres dels títols: sis, tres, dos (pinça-nas), tres-quarts i segona, i Abbey Grange i Charles Augustus Milverton, paraules de cinc, sis, set, vuit i nou lletres, respectivament. Tot plegat, però, no deixa de ser una simple deducci...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del autor Arthur Conan, Sir Doyle

Otros audiolibros del año 1990

Otros audiolibros del género o colección Infantil